Billiga Resor - Boka flyg & hotell på nätetBilliga ResorBilliga Resor
« Huvudsida
Bokningstips
Hotell
Paketresor
Hyrbil
Sista Minuten
Lågprisflyg
Valuta
Kontakt
 

Hyrbil
Vi söker bland erbjudanden från flera uthyrare efter det lägsta priset

HYRBIL

När vill du hämta bilen?
  kl
När vill du lämna bilen?
  kl
Vuxen Barn
0-11 år
Ålder
på barn

Hyrbil

Boka din hyrbil här, så väntar den på dig när du kommer fram på resmålet. Enkelt, säkert och bekvämt.

  • Holiday Autos
    Holiday Autos är världens största hyrbilsförmedlare med tillgång till 850 000 hyrbilar i över 80 länder. Dessutom har de marknadens lägsta priser genom ett unikt lägsta pris avtal. Weekend erbjudanden och specialpriser under olika perioder såsom; sport, påsk, sommar, höst och vinterloven.

    Just nu kan du ange rabattkoden LOVE om du ska hyra minst tre dagar i Frankrike, Italien eller Spanien så dras 14% av på det slutliga priset. Resan måste avslutas senast den 31 mars.


  • Avis Biluthyrning
    Här bokar du som kund snabbt och enkelt din hyrbil, både i Sverige och utomlands. Du reserverar bilen direkt på Internet men betalar den först då du hämtar upp den. Smidigt och flexibelt! Hyr weekendbil med fria mil och försäkring från 683kr.


« Tillbaka

Rabattkoder på resor
Under en begränsad tid får du 15% när du bokar hotell med rabattkoden SPARA15, 500kr rabatt på paketresa med koden SPARA500 samt 10% när du bokar hyrbil. Boka senast 16/3.
Gå till MrJet...


Transfer till hotellet
Har du redan bokat resan och funderar på hur du billigast och bäst tar dig från flygplatsen till hotellet? Med Resorthoppa bokar du transporten, tur och retur, i förväg och får veta exakt vad det kommer att kosta. Du kan välja att åka i transferbuss eller en egen bil.
Gå till Resorthoppa...


Apollos vinterkap
Möt värmen på en strand i Egypten eller på Kanarieöarna. Genom Apollos kampanj kan du från januari till mars göra ett kap på resor till utvalda destinationer.
Gå till Apollo...


Vårrea på hotell
Äntligen ligger våren i luften och Hotels.com drar därför igång sin stora vårrea som pågår fram till 28 april. Massor av hotell att välja bland, både i Sverige och utomlands. Som vanligt till kraftigt rabatterade priser naturligtvis!
Gå till Hotels.com...


Billiga resor i maj
Maj är en perfekt månad att fynda solresor då det börjat bli riktigt varmt runt medelhavet, medan loven ännu inte börjat. Ving har samlat några riktigt bra erbjudanden som du inte vill missa!
Gå till Ving...


Sista minuten hotell
Ska du ut och resa snart, men ännu inte ordnat med hotell? Då har du ett perfekt tillfälle att dra nytta av fina sista minuten-erbjudanden på hotell. Extra bra priser på utvalda hotell för dig som är sent ute.
Gå till Hotels.com...


Bokningstips
För dig som ska boka en resa så finns det en rad faktorer som har en stor inverkan på vad din resa slutligen kommer att kosta. Följ våra tips på hur du kan boka billiga resor, så får du pengar över till annat.
Våra bokningstips...


Copyright © 2003-2013 Billiga Resor