Billiga Resor|.se| Flyg & hotell på nätet« Huvudsida
Bokningstips
Hotell
Paketresor
Hyrbil
Sista Minuten
Lågprisflyg
Valuta
Kontakt
 

Sök billiga hyrbilar
Vi söker bland erbjudanden från flera uthyrare efter det lägsta priset

HYRBIL

När vill du hämta bilen?
  kl
När vill du lämna bilen?
  kl
Vuxen Barn
0-11 år
Ålder
på barn

Hyrbil

Boka din hyrbil här, så väntar den på dig när du kommer fram på resmålet. Enkelt, säkert och bekvämt.

 • Holiday Autos
  Holiday Autos är världens största hyrbilsförmedlare med tillgång till 850 000 hyrbilar i över 80 länder. De erbjuder marknadens lägsta pris, men har inga egna hyrbilar utan samarbetar med de största hyrbilsaktörerna. Finns ofta olika erbjudanden och specialpriser särskilt i anslutning till skolloven.


 • Hertz
  Hertz finns över hela världen och har sysslat med biluthyrning ända sedan 1918. I Sverige har företaget funnits sedan 1960 och franchiserättigheterna ägs av ett bolag som kontrolleras av Volvo Personvagnar. De har över 220 uthyrningskontor i landet och ungefär en tredjedel av marknaden. Studenter får 15-20 % rabatt på bilhyra.


 • Mabi
  Mabi är ett av Sveriges största enskilda biluthyrningsföretag och finns på över 100 platser. Här kan du t.ex. hyra en helgbil från fredag till måndag för endast 795kr. Priset inkluderar fria mil, CDR samt väg- & miljöavgifter.


 • Avis Biluthyrning
  Här bokar du som kund snabbt och enkelt din hyrbil, både i Sverige och utomlands. Du reserverar bilen direkt på Internet men betalar den först då du hämtar upp den. Smidigt och flexibelt! Hyr weekendbil med fria mil och försäkring från 660kr.


« Tillbaka

Boka billiga hyrbilar:
Nedan finner du några tips för att hitta en billig hyrbil.


Hyrbilsförmedlare
Hos en hyrbilsförmedlare, som Holiday Autos, får du inte i förväg veta vilket hyrbilsföretag din hyrbil kommer ifrån men istället kan de oftast ge dig ett mycket fördelaktigare pris.

Medlemserbjudanden
Motormännen ger dig t.ex. 10% på Hertz i Sverige och Europa samt 5–20% i USA.


Copyright © 2003-2014 Billiga Resor|.se|